Ervaringen

Zodra je in jezelf investeert, wordt het leven zoveel leuker en mooier.
Ik beloof het je!

Eerlijk worden

Ik merk al jaren dat het voor vrouwen echt een ‘ding’ is om te zeggen hoe het écht met ze gaat. Want waarom zóu je ook zeggen dat het niet zo lekker gaat, daar zit een ander toch niet op te wachten? Bovendien begrijp je eigenlijk zelf niet waaróm dat zo is. Jij, die vrouw met power die zo graag vooruit wil komen, die het belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen, die wil blijven leren en altijd voor de beste versie van zichzelf gaat, zal nu ook echt JA tegen zichzelf moeten zeggen.

Experience

is the teacher

of all things

Lees de ervaring van anderen 
Eléonore de Wild

Project Me

“Daniëlle is een fijne en lieve coach die echt de tijd voor je neemt.”

“Al langere tijd liep ik vast. Is dit het nu? en wat wil nu écht? waren de vragen die continue door mijn hoofd gingen. Is mijn werk als zelfstandig ondernemer echt zo leuk of doe ik het omdat ik het doe. De samenwerking met mijn compagnons zorgde ook voor de nodige vraagstukken.
Naar aanleiding van een oproep op LinkedIn of iemand een goede tip had voor een coach die mij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kon helpen kwam ik in contact met Daniëlle. Na onze kennismaking heb ik direct besloten om met haar aan de slag te gaan. Verspreid gedurende 9 maanden heeft ze een stukje met mij meegelopen langs de zijlijn.
Project Me heeft mij ontzettend veel gebracht. De vraagtekens die ik had zijn weg, er is geen onduidelijkheid meer en de twijfel is weg. Ik weet wat ik écht wil en vooral wat ik NIET meer wil. Door de beren op de weg die vaak tevoorschijn kwamen kon ik niet meer zien wat er wel goed ging. Door de coaching van Daniëlle kan ik nu beter met deze beren ‘omgaan’. Het traject heeft mij veel inzichten gegeven maar realiseer me ook dat eraan blijven werken nodig blijft.

De gesprekken heb ik altijd als heel fijn ervaren. Door de tips en het raken van de gevoelige snaren heb ik écht stappen vooruit kunnen maken.”

Alyssa van der Heijden

Vrouw Power 5-Hour

“Daniëlle is een hele fijne gesprekspartner, ze is lief en met veel geduld en oprechte aandacht stelde ze mij echt op me gemak.”

“In de eerste helft van 2017 is er veel voor mij veranderd. Begin dit jaar eindigde mijn relatie na 5,5 jaar, een paar maanden later besloot ik te stoppen met mijn werk. Ik wist niet waar ik naar toe moest. Wat wilde ik? Wilde ik alleen op reis? Wilde ik wel hetzelfde werk of totaal iets anders? Wie ben ik eigenlijk vroeg ik me steeds vaker af. Wat wil ik écht bereiken en waar ik wil naar toe in mijn leven?
De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het heel belangrijk is om in jezelf te investeren. Uiteindelijk bepaal jezelf je geluk!

Tijdens de Vrouw Power dag werd ik al snel geconfronteerd met mezelf, met mijn angsten en mijn gevoelens. Door de dingen die aan bod kwamen tijdens de dag merkte ik dat ik al heel goed op weg ben dat ik trots mag zijn op wie ik ben. Dit was ik zelf echt even uit het oog verloren. Ik ben door deze waardevolle en fijne dag weer veel dichter bij mezelf komen staan. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben positief, trots en kijk met een goed gevoel naar de toekomst. Ik zou deze dag voor 100% aan iemand aanbevelen en kijk uit naar ons follow-up gesprek. Daniëlle is door deze ervaring een waardevol persoon in mijn leven geworden.”

Kelly Krijgsman

Vrouw Power 5-Hour

“Daniëlle is energiek, iemand die echt luistert en een vrouw met power. Vrouw Power is haar passie en dat heb ik zelf mogen ervaren.”

“Voor mijn gevoel liep ik een beetje ‘vast’. Er zijn zoveel mooie dingen in mijn leven en toch voelde ik me soms niet happy. Dat wijt ik dan altijd aan mezelf en daar wilde ik iets aan doen. Tijdens de Vrouw Power 5-Hour ben ik tot het inzicht gekomen dat ik veel te vaak ‘ja’ zeg tegen een ander en daardoor ‘nee’ zeg tegen mezelf. Daniëlle heeft me geholpen om in te zien waaróm ik dat doe, maar ook hoe het anders kan. Dit doet ze door heel goed te luisteren en mee te denken. Wat ik heel prettig vond, is dat ze niet op zoek gaat naar de ‘categorie’ waar mijn ‘probleem’ in past, maar mij handvatten geeft die echt werkbaar zijn. Dankzij deze 5 uur heb ik meer inzicht en motivatie gekregen om daadwerkelijk wat te veranderen, maar vooral hóe ik dat moet doen. Ik heb de sessie als afwisselend en laagdrempelig ervaren, waarbij ik me erg op m’n gemak voelde. Ik heb deze Vrouw Power 5-Hour dan ook aan meerdere vrouwen in mijn omgeving aangeraden. Investeer in jezelf en zie dit als cadeautje aan en voor jezelf.”

Liesbeth Verbrugge

Vrouw Power 5-Hour

“Daniëlle is een echte vakvrouw; ze is professioneel, heeft veel mensenkennis en ze weet hoe ze iemand kan coachen.”

“Ik liep steeds tegen dingen aan die mij dagelijks bezig hielden. Dit ging met emotie gepaard, wat mijn dag enorm kon beïnvloeden. Tijdens de Vrouw Power 5-Hour kwamen de issues echt naar boven en heb ik sinds lange tijd mijn emoties durven uiten en mezelf opengesteld. Het bracht mij echt een bewustwording van alles wat er in mijn hoofd speelt, maar ook hoe ik dit allemaal wat beter kan relativeren. Ook daagde Daniëlle mij uit om eens dieper na te denken en echt eerlijk te zijn naar mezelf. Door de warmte die ze uitstraalt en de oprechtheid in haar stem, heb ik mij continue op m’n gemak gevoeld. Ik ben dan ook met een heel goed gevoel naar huis gegaan en zal de Vrouw Power 5-Hour zeker gaan aanraden aan anderen. Je verliest niets, het brengt je ergens.”

×