DANIËLLE

Ik bewonder vrouwen die krachtig in het leven staan. Vrouwen waar anderen naar kijken met soms zelfs een tikkeltje jaloezie. Ze lijken het allemaal voor elkaar te hebben. Toch voelen deze vrouwen zich vaak helemaal niet zo krachtig als anderen denken.

Jarenlang werkte ik met veel plezier in het bedrijfsleven, waar ik altijd leidinggevende functies heb gehad en mijn collega’s op de werkvloer coachte. Ik had een ontzettend leuke baan, geweldige collega’s, werd enorm gewaardeerd, had gezellige weekenden met vrienden en familie, mijn relatie liep goed, ons gezin met dochter én bonusdochter liep op rolletjes en we waren gezond. Kortom, ik had een stabiel en prima leven.

Nee, nee, nee!

En toch was ik regelmatig simpelweg niet blij, niet gelukkig. Ik kreeg niet meer de energie van de dingen die ik deed, was eigenlijk altijd moe, had een ‘vol’ hoofd en genoot minder. Ik zat regelmatig in een ‘dip’ en begreep absoluut niet waarom. Veel mensen zagen me als een ‘sterke’ vrouw, een enorm compliment, maar voelde ik me vanbinnen ook die vrouw met power? Deed ik wel wat ik echt wilde? Had ik inderdaad zoveel zelfvertrouwen als iedereen dacht? Was dit het leven dat ik nog jaren zo wilde leiden? Deze vragen kwamen steeds vaker bij me op en het antwoord bleek steeds: ‘nee, nee en nog eens nee!’.

Get to know me

and

see who I am

Mijn kruispunt

Er moest iets veranderen, maar ook ik stelde dat steeds uit. Tot ik een duidelijke ‘wake-up call’ kreeg en het roer omgooide. Ik ben gaan ontdekken wat ik echt wilde en heb keuzes gemaakt waarvan ik niet de garantie had dat het goed zou komen. Toch waagde ik de sprong en dat bleek de beste beslissing van m’n leven. Hoewel het ook voor mij een proces was en nog steeds is, ben ik nu meer gefocust dan ooit en houd ik dit vast door me continue te blijven ontwikkelen. Ik volg vele trainingen, lees heel veel en laat me door de beste coaches van Nederland ook zélf coachen. Daarnaast ben ik onderdeel van een club vrouwelijke succesvolle ondernemers, die elkaar constant uitdagen en op scherp stellen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij op nummer één!

Nuchtere en praktische aanpak

Met Vrouw Power ben ik er pas echt achter gekomen wat ik het allerliefste doe, waar ik niet moe van word, maar juist heel energiek en blij. Ik heb inmiddels al heel veel vrouwen een spiegel voorgehouden en hen met nieuwe inzichten, nieuwe stappen laten nemen. Níet met een wijzend vingertje, wél door henzelf te laten inzien dat ze dit al jaren zélf willen en dat ze het kunnen! Ik ben nuchter en praktisch en herken deze karaktereigenschappen vrijwel altijd bij andere vrouwen met power. Hierdoor bereiken we samen snel, maar ook het béste, resultaat. Vrouw Power is mijn passie, mijn droom!

Nooit gedacht dat…

Tijdens mijn gesprekken met Vrouw Power put ik veel uit mijn eigen ervaringen. Mijn leven is immers volledig veranderd sinds ik besloot voor mezelf te kiezen. Of ik ooit had gedacht dat ik volledig zou kunnen leven vanuit mijn eigen kracht? Nooit. Ik had nooit gedacht dat….

 • null
  … ik mijn vaste, leuke baan met fijne collega’s zou opzeggen.
 • null
  … ik mijn droom om een eigen bedrijf te starten ook daadwerkelijk zou waarmaken.
 • null
  … ik veel meer zou kunnen genieten van de simpele dingen in het leven.
 • null
  … ik meer rust in mijn hoofd zou ervaren, terwijl ik drukker ben dan ooit.
 • null
  … nieuwe inzichten de waardevolste levenslessen zijn.
 • null
  … mijn eigen kracht zoveel power had.
WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN…
“Daniëlle kan heel goed luisteren en precies de juiste vragen stellen om tot de kern te komen. Haar tips en feedback geven mij altijd weer kracht en positiviteit om door te gaan.”

Simone Jansen-Koeleman

“Als ik met Daniëlle praat, voel ik me echt begrepen. Zelfs zonder iets te zeggen voelt ze goed aan hoe ik me voel. Zonder dat je het zelf doorhebt, laat ze je zelf tot een conclusie komen. Ik denk vaak terug aan de goede adviezen die ze mij heeft gegeven, en heb daar nog steeds baat bij.”

Stephanie Gras

“Als ik met Daniëlle heb gesproken dan ga ik altijd met een positieve vibe naar huis, en kijk ik alweer uit naar onze volgende afspraak. Zonder te oordelen zet ze me echt aan het denken.”

Marg Martens

“Daniëlle kan mij doorgronden en geeft vertrouwen. Hierdoor durf ik open te zijn over mijn gevoelens en ideeën. Ze heeft mij geleerd te relativeren op de momenten dat ik vastloop. Zij is echt mijn motivator.”

Inge Stam

“De gesprekken met Daniëlle geven me altijd een ‘boost’  om die extra stappen te zetten die nodig zijn.”

Liesbeth Verbrugge

“Lieve Daniëlle, You Rock! Je hebt de gave om alles wat ingewikkeld is, simpel te maken.”

Margriet Spijksma

“Als ik met Daniëlle heb gesproken, heb ik weer nieuwe energie. Ze kan heel goed doorvragen en daarmee snel de vinger op de zere plek leggen.”

Resy Verbiest

NOG MEER DANIELLE…

Mijn gezin

Samen met mijn vriend, bonusdochter (16) en dochter (6) woon ik in Kortenhoef (Noord-Holland).

Wijn & Spanje

Ik hou van wijn en lekker eten. Ik zorg er dan ook altijd voor dat de wijn perfect bij het eten past, omdat het diner dan pas echt compleet is. Deze foto maakte ik in Spanje. Een heerlijk land – met goede wijnen – waar ik tijdens vakanties regelmatig ben te vinden.

Reizen

Tijdens mijn vorige baan heb ik veel van de wereld mogen zien. Reizen is dan ook een passie die nooit over zal gaan. Deze foto is een fantastische herinnering aan onze vakantie in Florida in 2015.

Ontspanning

Toen ik wist wat ik écht wilde in m’n leven, ben ik ook heel bewust geworden van hoe belangrijk rust en ontspanning is. Uiteraard blijft dit ook voor mij een uitdaging, maar ik probeer er wel tijd voor vrij te maken. Deze foto brengt samen waar ik van hou tijdens een rustmoment; thee, bloemen en ontspanning. Daarnaast boek ik zeker vier keer per jaar een dagje sauna met een vriendin.

Mijn gezin

Ik woon in Kortenhoef samen met mijn vriend, bonusdochter en dochter.

Wijn & Spanje

Ik houd van wijn en lekker eten. Ik vindt het dan ook heel leuk om altijd te zorgen dat de wijn die we drinken goed past bij het eten.

Deze foto heb ik zelf gemaakt in Spanje. Wij zijn gek op Spanje en zijn daar ook regelmatig te vinden.

Reizen

Voor mijn werk heb ik veel van de wereld mogen zien, een echt passie die nooit over zal gaan.
Deze foto betekent voor mij een fantastische herinnering aan onze vakantie naar Florida in 2015.

Ontspanning

Doordat ik er achter ben gekomen wat ik écht wil, ben ik me ook heel bewust geworden van hoe belangrijk rust, en ontspanning is. Uiteraard doe ik het ook te weinig, maar deze foto brengt samen waar ik van hou. Thee (ik lust geen koffie), bloemen en ontspanning. Ik probeer zeker 4 keer per jaar een dagje sauna met een vriendin te plannen.

×